lauantai 1. joulukuuta 2012

Sinisiä hetkiä

Jätettiin lauantaiharkat väliin ja ensin pääsi Inca metsälenkille ja sitten Liinu. Olisi ollut Liinun harkkavuoro, mutta sen sijaan harjoiteltiinkin metsässä vapaana oloa.

Incalla on edelleen suoja kinnerkynnessä, mutta puhdas pehmeä lumi ei erityisemmin haittaa. Vähän hitaan sorttisesti tuo paranee, mutta sen jälkeen kun vaihdoin terrapolyt bacibact pulveriin, nirhama on tullut paremmaksi. Tämä on juuri tätä, että pitää vaan kokeilla mikä milloinkin parhaiten tepsii mihinkin pikkuvaurioon. Toivotaan, että se siitä tokenee.

Liinu oli irti suunnilleen koko metsälenkin ja kun olen vaan yhden koiran kanssa liikkeellä, ehdin paremmin pitää silmällä koiraa. Tosin Liinu ehti hävitä kerran. Se oli ihan lähellä nuuskutamassa, käänsin selkäni, kävelin eteenpäin ja sen sekunnin aikana koira oli häippässyt ties minne. Kesti tovin ennen kuin se tuli takaisin. Mutta muutoin se kyllä oli ihan siedettävästi. Lumi on vähän samanlainen elementti kuin vesi, että se tuntuu villitsevän koirat, vaikka Liinu kyllä villiintyy ilman mitään elementtejäkin. Siinä on aimo annos villikoiraverta!



Liinu

Inca

2 kommenttia:

  1. Voi, teillähän on paljon lunta.Meillä ei juuri ollenkaan. Pakkasta on kyllä ja kova tuuli. Saisi tulla lunta tännekin.

    VastaaPoista
  2. Perjantaina oli lumimyräkkä ja kurakelit loppuivat kuin seinään. Se hyvä puoli pakkasesta ja lumesta, mutta haittana lumipaakut tassujen pohjissa.

    Toivotaan että teillekin tule lumen valoa pimeyteen :)

    VastaaPoista