keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Uitetut koirat :)

Kävin uittamassa koirat, toisen aamupäivällä, toisen iltapäivällä=laatuaikaa molemmille yhtä paljon!

Enää ei tarvittu uittajaa, ei edes Inca. Pitihän se veteen liivien kahvasta ohjata, mutta sen jälkeen se jo taas muisti, mikä on homman nimi. Molemmat osaavat käyttää portaita, eikä ne enää tuota hankaluuksia. Liinu on semmoinen vikkelä menijä, mutta nyt se oli rauhallisempi kuin viimeksi. Loppua kohden taisi väsymyskin alkaa painaa. Se on nimittäin aika tehokasta uintiaikaa, ei siinä enempiä huilita kun ollaan altaassa.

Inca on kropaltaan raskasrakenteisempi ja sen meno kaikin puolin rauhallisempaa, mutta kyllä se hyvin polskii ja hakee leluja. Liinulla oli liivit koko ajan, Incalta otin ne pois loppuajaksi ja se näkyi heti uintiasennossa, josta tuli siis pystympi. Seuraavalla kerralla kokeillaan toisia, keveämpiä liivejä, jos se vaikka oppisi oikean uintiasennon ja käyttämään takajalkojaan enemmän.

Liinua uitin pari kertaa altaan ympäri pitkässä liinassa ja sekin sujui hyvin. Se oli uimalan liina, ei tarvi kastella remmiä.

Uintireissu meni muutoinkin hyvin. Liinun tietenkin piti haukkua meitä ennen olleita koiria ja meidän jälkeen tullutta koiraa plus ihmisiä, mutta taisi se tajuta, ettei ole sen tehtävä vahtia siellä(kään), kun sen sille selvin sanoin ja elein kerroin. Katseli minua ja ynisi ja meinasi, että mitä, eikö näitä haukutakaan?

Inca ei tainnut edes huomata meitä ennen olleita koiria ja meidän jälkeen ei tullutkaan ketään.

Nyt on kotona väsyneet hurtat. Ja kasa märkiä pyyhkeitä ja leluja.

2 kommenttia:

  1. Olenpa vähän kade tuosta teidän talviuinti mahdollisuudesta.Hienoa olisi päästä talvellakin uimaan.
    Hyvää ja Rauhallista Joulua teidän laumalle.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Samoin sinulle ja koiruleille hyvää joulunaikaa!

    Kyllä tuo uimala on SUPER! Ja kyllä sitä on odotettukin tänne. Ei se ihan halpaa lystiä ole, mutta eipä ole mikään koiraan liittyvä :D

    VastaaPoista