torstai 22. maaliskuuta 2012

Liinun turkinkirkastus

Liinu pääsi pitkästä aikaa kylpyyn, jos vaikka vähän vähemmän allergisoisi sitten, kun olemme hoitopaikassa. Tuli talven piehtarointipölyt- ja kurat pois :) Tuossa se tänäänkin heitti selälleen keskellä piha-asfalttia, jossa autot ajaa, ja piehtaroi siinä, kun lähdimme luuostoksille. Ihan kivaa, joo. Incan turkin pesin trimmauksen yhteydessä, se saa nyt olla siinä kunnossa missä on. Mutta Liinun turkki kirkastui, mikä kuvassa ei kyllä näy. Ja Liinu on kuvassa sille tyypillisessa sammakkoasennossa.


Mustissa ja Mirrissä myyjä kysyi, että mistä kennelistä nämä koirat ovat. No, sanoin että Mynämäeltä Bonachón-kennelistä. Ne on mun vanhempien kennelistä, sanoi myyjä. Ja minä olin ihan äimän käkenä, että siis mitä ja miten??? Selvisihän se, että miten. Maailma on välillä niin kovin pieni ja yllätyksellinen :)

Ostin koirille vähän matkaevästä, poron- ja hirvenluita. Jotain natusteltavaa sinne, kun en tiedä, onko siellä lemmikkikauppaa enää ollenkaan. Tai ainakaan sellaista, josta saisi natusteltavaa, muutakin kuin naudanluita. Parainen on tässä asiassa aika periferiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti