tiistai 27. maaliskuuta 2012

Lapsiperheen arki...

...on sellaista että ei ehdi kissaa sanoa, kun koko ajan on jotain ruuanlaittamista, syöttämistä, vaipanvaihtamista, riisumista, pukemista jne., mutta tänään sentään ehdin napsia muutaman kuvan koirista. Bläsnäsin rannalla koirille maistui niin ruoho kuin pienet juoksupyrähdyksetkin.


 





Viime päivinä koirat ovat harrastaneet rattaitten vieressä lenkkeilyä, missä asiassa niistä onkin tullut ihan kelvollisia mestareita; taitolaji nimittäin sekin :) Emännällä sen sijaan on petraamista siinä, että ottaa kuvia samalla, kun työntää rattaita ja taluttaa koiria :D



Ihan kuriositeettina mainittakoon, että täällä ei sitten päde mitkään koirien kiinnipitosäännökset :o Jos täällä ottaa irtokoiran kiinni ja soittaa poliisille, niin poliisi käskee päästämään koiran vapaaksi, että se pääsee kotiinsa :D Tässä on pyörinyt isohko koira irrallaan jo pitemmän aikaa kuulemma. Naapuri valisti, että ei kannata vaivautua soittamaan poliisille, ne eivät tee asialle mitään. Leyserille voi viedä, jos irtokoiran ottaa kiinni. Ihme vaan, että ei kukaan täällä valita, ihmiset kun herkästi valittavat irtokoirista ja tämä nyt kaiken lisäksi on vielä ihan kaupunkialuetta, Paraisten cityä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti