torstai 15. maaliskuuta 2012

Hankikantojuoksua :D Kera koirien, tietty!

Liinulla takana kaksi juoksukertaa mun kanssa, toisella kertaa se ei enää pomppinut, vaan osasi jo juosta nätisti. No, yhden kerran pomppasi, ei muuta. Kyllä se vieläkin katseli välillä vähän kummissaan tai sitten se katseli kysyvästi, että näinkö?

Kolmas juoksuharjotuslenkki menikin sitten yllättäen kolmistaan. Oltiin nimittäin Kuralan pelloilla lenkkeilemässä hyvässä hankikannossa, kun siitä juoksi ihminen koiransa kanssa ja totesinkin, että noh, mekin kokeilemme yhdessä juoksemista. Koirat vapaana siitä ei tullut mitään (ne alkoi pyöriä keskenään), mutta molemmat remmissä juostiin ja hyvin meni. Inca olisi voinut olla remmittäkin, mutta Liinulle homma on sen verran uutta, että parempi pitää kokoonpano kunnolla hallinnassa. Tietävät, mitä sillon tehdään kun kuuluu komento "juostaaan". Ei leikitä ja riehuta keskenään. Kerran Liinu taas pomppasi ja kun komensin Liinua, niin Inca alkoi sähläämään remmin kanssa :D Mutta ei siitä sen suurempaa episodia tullut, sitten juostiin taas hyvässä järjestyksessä.

Hanki kesti hyvin meidän lauman painon eli siis minun painoni. Vaatteet ja kengät eivät olleet juoksemiseen parhaat mahdolliset, kun se ei ollut suunnitelmissa, mutta mitäs tuosta, kun saatiin hyvin harjoiteltua kolmijuoksua. Ei tarvitse välttämättä juoksuttaa koiria erikseen. Hyvä tovi tulikin juostua, on nyt päivän kuntoilut kuntoiltu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti