maanantai 5. maaliskuuta 2012

Hierojalla

Muutoin Inca on kunnossa, mutta selässä siellä rinta/lannerangan seutuvilla oli tiukkuutta ja sitä Inca myös vähän aristeli. Se oli siis se kohta, missä lukko oli. Takajalkojen lihakset ovat kunnossa. Hieman jäykkyyttä jalkojen venytyksissä, mutta ei mitenkään pahasti. Nyt kaikki jalat tuli venyteltyä hyvin ja siitä Inca näytti tykkäävän.

Koko kroppa on nyt hierottu ja hyvin se meni, kunhan vauhtiin päästiin. Inca nimittäin esitti nelitassujarrutuksen, kun piti mennä hierojalle sisään. Niin Incamaista. Tietenkin sisään mentiin, mutta kyllä Incalla oli vahvat epäilykset siitä, mitä sille nyt taas tehdään. Siinä kun juttelin hierojan kanssa näistä meidän probleemeista, niin Inca kyllä oli jo ihan lunkisti. Omat kuvionsa oli taas saada Inca kyljilleen maate hierottavaksi, mutta kaiken kaikkiaan homma meni hyvin ja toivottavasti auttoi tuohon selkään niin hieronnat kuin venyttelytkin.

Hieroja oli sitä mieltä, että agilitiin ei kannata ennen kesää mennä. Silloin voi aloitella, kun on lämmintä, on lihaksille parempi. Ja A-estettä kannattaa vältellä, ottaa kovasti koiran kropan päälle etenkin alastulo, kuten hypyissäkin, ja hyppiä matalia rimoja. Niin, kyllä se koirasta varmaan on ihan yhtä kivaa, antoisaa ja hauskaa, vaikka radan rimat ovat matalampia. Ei koirat niitä sääntöjä ja muita kommervenkkejä ole keksineet, kyllä ne on ihmisten viisaitten päitten tuotoksia, minkä kokoset koirat hyppää minkäkin kokoisista ja näköisistä esteistä. Mutta kukaanhan ei pakota tekemään yhtään mitään, mikä tökkii itsellä vastaan. Nyt annan Incan joka tapauksessa kunnolla kuntoutua, kun lukko voi tulla herkästi uudestaankin. Ja sitten me taas katsellaan asioita eteenpäin.

Takkia on hyvä pitää ulkona, kuten olen pitänytkin, jos on ollut viimaa tai pakkasta. Ja bottiloimi on hyvä myös. Näillä eväillä jatketaan :) Pääasia, ettei mitään kovin kummoistakaan löytynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti