lauantai 25. helmikuuta 2012

Liinun kauneusleikkaus :D

Olisi eilen pitänyt aloittaa Liinusta trimmaaminen, kun se sujui kuin vettä vaan! Incan turkin kanssa meinasi mennä usko itseen, mutta Liinun turkki palautti uskon! Liinulla on päälaella pläntti, joka on aivan huopaantunut. Ihme paikka, kun yleensä jossain kainaloissa ja korvientaustoissa on tuollaista huopaantumista, kuten Liinullakin oli. Tuo päälaen pläntti pitää jotenkin selvitellä, se on nimittäin aikamoinen tukko. Mutta muutoin turkkia oli helppo ajalla, suurempia sotkuja ei ollut. Niin on näillä puolisiskoilla erilaiset karvapeitteet, että ei sukulaisiksi tunnistaisi. Mutta niinhän nämä ovat luonteeltaakin aivan eri puusta veistettyjä. Jännä juttu.

Kovin lyhyeksi Liinun turkkia en leikannut (olisin Incan turkinkin jättänyt pitemmäksi, jos se olisi ollut mahdollista), mutta tarhapöllömäisyys katosi ja koiramaisuus tuli esiin. Ovat nyt enemmän samaa paria ja rotua. Alla pari kuvaa, joissa Liinu on vielä pöllönä. Uusia kuvia sitten kun emäntä saa toimeksi. Niin, tuo koirien välinen ero tulee siinäkin esiin, että Liinu on aina valmiina kuvaussessioon, Incaa ei voisi vähemmän kiinnostaa :D

Inca trimmattu, Liinu tarhapöllöluukissa.


Liinu tarhapöllönä!

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Ja Liinu oli kyllä aika lutuinen pitkässä turkissaan :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Kyllä pitkä turkki on kiva, mutta selvästi mukavampi on Liinullakin olla, kun turkki lyheni; se ei enää piehtaroi juuri ollenkaan hangessa :)

    VastaaPoista