maanantai 13. helmikuuta 2012

Back on Track -ostoksilla

Nyt alkoi Incalla bottiloimeen tutustuminen, käytiin nimittäin ostoksilla ja katellaan, josko loimi on maineensa ja hintansa väärtti. Inca ei mitenkään erityisen ihastuksissaan uudesta vaatekappaleesta ollut, mutta pitäähän se sitä toki, kun ei poiskaan saa. Tänään pidetään vaan lyhyt aika, tunti tai pari ja sitten pidennetään aikaa, kun koira tottuu siihen. Tämä on siis verkkoloimi.

Kovin vaisusti Inca on edelleen hypellyt, sillä vasta tänään se hyppäsi tokan kerran sänkyyn piehtaroimaan, edellinnen kertahan oli keskiviikkona. Ainakaan minun nähden se ei ole tässä välillä hypännyt. Voi olla, että sillä on jonkinlaista arkuutta hyppäämisen suhteen, jos se on tuntunut pahalta pitkän aikaa. Kaipa sen luottamus tuosta vahvistuu, kun kunto kohenee. Remmilenkkejä mennään vieläkin, jospa tällä viikolla uskaltautuisin sen kanssa kahdestaan metsäänkin jo tekemään pienen lenkin vapaana. Kun Liinu on kotona, ei Inca yksinään ala siellä riehua. Mutta metsä saa odottaa vielä muutaman päivän ja jatketaan lihasten vahvistamista maltillisesti ja huolellisesti, ettei tule takapakkeja. Pakkeja kyllä tulee tämän tästä, kun me harjoitellaan pakitusta, mutta se on eri asia :D Ja Liinu alkaa olla aika taitava kasintekijä, kun se saa harjoitusta yhtä usein kuin Inca pakituksia!


"Näin Back on Track toimii

Kaikki Back on Trackin lihas-ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta kankaasta, jolla on lämpöä heijastava ominaisuus. Tämä funktionaalinen tekstiili on vanhan kiinalaisen perinteen ja modernin tieteellisen tekstiiliteknologian yhteistyön tulos. Toiminnalliset ominaisuudet on tuotu tekstiiliin liittämällä polyesteri- tai polypropyleenikuituihin funktionaalisia ominaisuuksia sisältäviä keraamisia partikkeleita. Kangas on toiminnallinen tuote, joka hyödyntää kankaassa olevien keraamisten partikkeleiden avulla osan kehon luovuttamasta lämmöstä. Tämä funktionaalisen kankaan takaisin kehoon heijastama energia on pitkäaaltoista infrapunasäteilyä.
 Pitkäaaltoisen infrapunasäteilyn vaikutus
Tutkimuksissa on todettu pitkäaaltoisen lämpösäteilyn kiihdyttävän verenkiertoa. Verenkierron tason nousu puolestaan laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä. Back on Track -suojia tulisi käyttää ennen treenausta tai kilpailua."
Täältä voi lukea lisää. Ruotsissa on kuulemma tehty laaja tutkimus, mutta näistä tuotteista ei löytynyt mitään taikaa. Silti ainakin jotkut koiraihmiset sanovat näistä olleen apua koirille. Me nyt kumminkin uskotaan lujasti, että loimessa on taikaa ja Incalle tulee sen avulla mukavampi ja vetreämpi olo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti