tiistai 14. helmikuuta 2012

Kolmas, neljäs ja viides hyppy! :)

Näin sitä lasketaan koiran hyppäämisiä kuin lapsen ensiaskeleita :D Pitää tänne kirjata, niin täältä sitten löytyy nämä tärkeät tiedot, jos niitä joskus tarvitsee. Tänään tosiaan Inca hyppäsi pari kertaa sängylle ja kerran sohvalle, mikä on jo aivan tavaton määrä! Kun nyt ei vaan ala revitellä liikoja äkkiseltään. Inca myös venyttelee taas kunnolla etu- ja takapäätään, mikä on tosi hyvä. Kertoo, että kroppa alkaa olemaan paremmassa kunnossa.

Entisten jumppien lisäksi mukaan on nyt tullut juoksuharjoitukset eli olen käynyt Incan kanssa juoksemassa eilen ja tänään semmoiset 20-25 minsaa. Piira sanoi, että puoli tuntia juoksua on ihan sopiva aika. No, minun juoksuni on semmoista hölkyttelyä, että tokkopa sitä voi juoksuksi sanoa, mutta Inca kyllä ravaa kivasti ja sehän on hyvä sen kropalle. Juoksuharjoitukset jatkuvat ja sääkin meitä suosii, kun lämpötila on alkanut kieppua nollan tuntumassa, kovilla pakkasilla sitä ei voi tehdä.

Loimihoitoa on ollut kolme neljä tuntia per päivä. Pidän loimea ulkoilujen jälkeen päivällä ja illemmalla, huomenna kai jo voidaan pidentää aikaa. Hyvin Inca loimensa alla viihtyy ja tuntuu nukkuvan sen kanssa tyytyväistä unta. Kaipa siinä jotain taikaa on :)

Liinu on päässyt päivittäin metsälenkeille ja tänään se olikin sitten lumipaakkuja täynnä oikein kunnolla, tämä nollakeli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti