lauantai 25. syyskuuta 2010

Raviharjoituksia

Fyssari sanoi, että olisi hyvä, jos Inca juoksisi lenkin varrella olevia ylämäkiä ylös ravia. Se on hyvää liikuntaa lihaksille. Tänään aloitimme raviharjoitukset. Oli vaan emännällä ihan liikaa vaatetta päällä, mutta pieniä pätkiä juoksin ja Inca ravasi. Herkästi sillä kuitenkin ravi tuppaa muuttumaan laukaksi, mutta minun vauhtini on niin hiljainen, että eipä siinä laukata kovin pitkälle.

Tulee tässä kuntokuuria emännälle, jos ylämäkiä pitää yrittää juosta, kun nyt ensin juoksen alamäkiä ja tasaisella, niin katsotaan sitten niitä ylämäkiä :)

Silloin kun Inca on vapaana, niin se joko kävelee ja haistelee tai sitten laukkaa villinä pitkiä kaarroksia edes takaisin. Eli kai sitten pitää itse yrittää juosta sopivaa vauhtia, että koira ravaa vierellä.

Mehän emme ole ollenkaan juosseet. Keväällä ei sitä voinut vielä kovin paljon harrastaa ja kesä menikin jalan kanssa tuskaillessa. Incalla on siis opettelemista, miten juostaan emännän kanssa. Välillä se alkaa hyppimään minua vasten tai tarrautuu remmiin. Minun juoksemiseni on kai ärsyttävän hidasta ja turhauttavaa :(

Laitan iltapäivällä kevyemmät vaatteet, niin katsotaan miten juoksu sitten sujuu. Täällä on nimittäin melkoisen lämmintä, siinä 17 astetta.

Leikkelin tänään saksilla Incan turkista pois pitempiä haituloita ja yritin muutenkin siistiä paikkoja, kuten jalkoja ja kainaloita. Ihan hyvin se vieläkin antoi minun puuhata turkkinsa kimpussa. Kiltti koira!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti