sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Oltiin sinisten ekoja!! Wau ja Wuh!


Näin hienon ruusukkeen saimme sekä koiranruokaa 3 kg, puruluita ja vinkulelun. Wuh wuh!

Olimme siis hyväntekeväisyysmätsäreissä Kupittaalla. Kohteena oli Someron löytöeläintalo.

Pennut oli jaettu pieniin ja isoihin, me olimme tanskandogin kanssa kehässä, että melkoisen pienihän Inca oli siihen verrattuna, vaikka isojen pentujen kehässä kilpailimmekin. Saimme sinisen nauhan, kuten yleensäkin, mutta suuren suuri yllätys oli, että meistä lopulta tuli sinisten ykkösiä! JEE!! Harjoitus on tuottanut tulosta tai tuomari oli yksinkertaisesti vaan kiva tuomari meidän kannalta :-D

Inca sai kotona juhla-aterian, Cesaria koko purkillisen ja sitten leikittiin uuden vinkulelun kanssa. Nyt Inca nukkuu, sillä päivä oli raskas. Kävelimme Kupittaalle ja myös sieltä kotiin ja aikaahan noissa mätsäreissä menee, kun on odottelua niin paljon. Matka sinne on sopiva, semmoiset puolisen tuntia riippuen siitä, miten paljon pitää remmikouluttaa matkalla.

Mätsäreissä näimme 9-viikkoisen perropennun! Voi että se oli pieni ja suloinen! No ei se sen pienempi ollut kuin Inca samassa iässä, mutta Incaan verrattuna se tietenkin oli ihan vauveli. Perro asustaa Piikkiössä ja oli kotoisin Hesasta. Käsittämätöntä, missä välissä pienet pennut kasvavat isoiksi ja vielä niin nopeaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti