perjantai 3. elokuuta 2012

"Pentutreffit"

Paljon ei tarvitse muistaa, mutta senkin vähän, mitä tarvitsisi, unohtaa :( Unohdin siis kunnollisemman kameran kotiin, mutta onneksi edes puhelin on älykäs ja siinä jonkinmoinen korvaava kamera.

Kävimme siis L-pentueen pentutreffeillä Vehmaalla, pennut tosin ovat reippaasti yli 1-vuotiaita. Liinun sisaruksista mukana olivat Lilla, Leona, Poku ja Luca. Mukana tepasteli suvereenisti myös Tyyne-beaglevauva, joka asustaa Leonan kaverina sekä joukon seniori Inca.

Lohdullista oli huomata, että sisarukset tuntuivat olevan samaa kaliiberia :D Samanlaista älämölöä pitivät kuin Liinukin eli jonkinmoista vahtihaukkua kuului sieltä sun täältä ja kaikkea epäilyttävää oli, mille piti haukahdella enemmän tai vähemmän.

Liinulla ja Incalla oli välillä täysi tekeminen pitää arvon herrat Luca ja Poku pois kintereiltä. Pojat eivät millään tahtoneet uskoa, että juoksut on juostu. Molemmat neidit kyllä ärhentelivät oikein kiitettävästi liian innokkaille sulhoille.

Muutoin porukka oli sopuisaa ja kaikki tulivat hyvin juttuun niin metsälenkillä kuin lammen vedessä lotratessa. Oli oikein kiva treffata koiruleita, koiruleiden omistajia ja kasvattaja Liisaa. Vallan mukavat lenkkimaastot!

Tyyne-beagle kurkistelee mustan Pokun takana. Lilla vasemmalla, Liinu etualalla.

Blondit jossain järjestyksessä.

Tungosta piitsillä: Leona, Lilla, Luca, Poku ja Inca.

Vesikoirat ui: Inca ja Liinu.


Metsälenkillä: Liinu, Inca, Luca, Lilla ja Poku.

Metsälenkillä

Edelleen tungosta rannalla: Leona, Liinu, Inca, Luca, Poku ja Lilla.

Lilla


Inca mietiskelee syntyjä syviä.

Rapsuttajia riitti.



Oho! Koirat sikinsokin tai ainakin heikunkeikun!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti