tiistai 24. huhtikuuta 2012

Hieroja kävi

Nyt on Inca hierottu ja venytetty :) Kahden viikon päästä uusiksi.

Hieroja tuli siis kotiin ja se oli parasta, mitä olen keksinyt. Ensin treffattiin sen verran pihalla, että hieroja tsekkasi, miten Inca ravaa ja sitten tultiin tositoimiin sisälle. Outoahan se Incasta oli, että sisään tullut vieras ei tyytynytkään pelkkiin rapsutteluihin, vaan että tämä ottikin rapsuttelun tosissaan :D Kaiken lisäksi Liinu teljettiin toiseen huoneeseen pois keittiöstä häsläämästä. Ja Liinuhan ei meinannut tyytyä kohtaloonsa vaan ynisi aika pitkän aikaa, että mitä hittoa tämä nyt tarkoittaa??!! Mä haluun kanssa sinne!!

Inca kuitenkin tyytyi kohtaloonsa ja sain sen makuulle ja kyljelleen. Oikea puoli oli lähes kauttaaltaan jäykkä, mikä johtuu siitä, että se vasen puoli on heikompi ja koira käyttää oikeaa puolta enemmän. Tämä näkyi ravatessakin oikeassa takajalassa. Eli hommia on tehtävä vielä arvatenkin pitkään, että Incan kroppa on tasapainossa, molemmat puolet yhtä paljon käytössä. Jumppaa, ravaamista, ylämäkikävelyä, koordinaatioharjoituksia, venyttelyjä, tasapainoharjotuksia...

Mutta hieronnasta Inca tykkäsi, se oli suurimman osan ajasta silmät kiinni ihan torkuksissa. Joissain kohdin se havahtui ja reagoi, kun käsittelyssä oli niitä kipeimpiä ja arempia kohtia. Ja tämä on juuri se, miksi oli hyvä, että hieroja tuli kotiin, Incan oli helpompi rentoutua kuin vieraassa paikassa. Ja se kokonaisuuden kannalta on ehdottomasti nyt parasta. Stressaantuneena ja vieraassa paikassa menee hieronnat enemmän hukkaan kuin ovat hyödyksi.

Ja Liinusta tuli kyllä oikea pieni ruipelo, kun turkki lähti. Näyttää ihan joltain mikkihiireltä Incan vieressä :D Tässä aamuräpsy matamimimmistä ja mikkihiirestä koiranpäivän kunniaksi:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti