torstai 12. huhtikuuta 2012

Ei mitään uutta...

...kotirintamalta, lauantain autuaaksi tekevää osteopatiaa vaan odotellaan. Eipä fyssarin apu tehonnut tähän tapaukseen, toivottavasti Piiran apu auttaa ja saadaan Inca taas kuntoon. Mitähän tässä tehtäisiin, jos osteopaatille ei saisi aikaa? Ilmeisesti olla öllöteltäisiin ja odotettaisiin aikoja parempia. Piiralle normaalin ajan nyt kai saa joskus syyskuulle, että voi sinä aikana koira mennä aika juntturaan, jos niin pitkälle pitäisi odottaa. Tuskin tämä vaiva paranee itsestään ja ajan kanssa, vaikka aika kuulemma parantaa melkein mitä vaan.

Eihän Incassa muutoin mitään ole, mutta se ei vaan hyppää. Liinun kanssa täällä sisällä välillä nutustelevat ja natustelevat etenkin ulos lähdettäessä. Inca alkaa vinguttaa lelua ja kiusata ja härnätä Liinua, joka yrittää saada lelun itselleen. Tämä on päivittäistä show'ta ja sitä kestää niin kauan, että saan kuteet niskaan ja lähdetään ulos. Ulkona vaan remmilenkkeillään, tuolla pellolla Liinu tosin saa juoksennella vapaastikin, mutta Inca on narun päässä.

Kävin Liinun kanssa villiksien mätsäreissä tässä yhtenä iltana, ei tosin kehässä, vaan oltiin ihan vaan koirapaljoutta ihmettelemässä. Taisivat olla tämän kevään ekat mätsärit ja kylmää oli! Tuuli oli nimittäin aikamoisen voimakasta. Ei olisi paljon huvittanut värjötellä siellä, kun sitähän se mätsäreissä oleminen on, että ootellaan ja ootellaan ja sitten taas ootellaan...Mutta hyvästä harjoituksesta se käy, että hengailee alueella aikansa ja lähtee sitten pois, kun kypsyy hengailuun.

Tulipa tässä seikkailtua myös youtubessa katsomassa MH luonnekuvauspätkiä. Ihan kivoja esim. ne aaveet! Näille mun sankareille kun eilen Kylämäen laitumella käyskentelevät lehmätkin olivat aikamoisia aaveita :D Ja molemmat on tasan tarkkaan nähnyt ne ennenkin, mutta silti vaan ne on aaveita. Niin että mietinkin, mitenhän MH testin aaveosuus menisi. Tässä arjessakin on aaveita vaikka kuinka, millon puskassa heiluva muovi ja millon taas joku muu yllättävä juttu. Testissä tosin aaveet olivat aika iisejä ja testi etenee koiran mukaan, että sen puoleen se ei varmaan ole kauhistuttavaa koiralle. Mutta joo, oli ne testin aaveet minustakin aika pelottavia :D

Ja tamperelaiset ovat kunnostautuneet siellä on koirakahvila! Vähä kade...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti