lauantai 8. tammikuuta 2011

Vesikoiralenkkeilyä

Viisi koirakkoa ja kuusi koiraa osallistui tänään lenkille Luolavuoren lumisilla rinteillä. Mukana olivat Inca + Saku, Oiva, Doris ja Iines sekä Touko. Hyvin ruskeasävyinen oli tämänkertainen lenkki. Inca ja Saku olivat niin toistensa kaltaisia, että väliin meinasi mennä koirat sekaisin! No, Incalla on edelleen kippurahäntä, se on hyvä tuntomerkki.

Alla joitakin kuvia, joitten kanssa voi harrastaa kuka on kukin arvuuttelua :) Kuvia kliksauttamalla ne saa suuremmiksi.












Meillä oli vaihtoehtona mennä joko kääppänöiden näyttelyharkkoihin, kun se näyttelykin uhkaavasti lähestyy, mutta minä valitsin lenkkeilyn, kun on kiva, että Inca pääsee peuhaamaan koirien kanssa. Ja ne näyttelyharkat nyt millään voita lenkkeilyä. Todennäköisesti ehdimme käydä yksissä harkoissa ennen näyttelyä ja se saa piisata. Harjoitellaan kotona kovasti paikallaan seisomista :)

Agilitiin pääsemme vasta kuun lopulla tai helmikuussa, kun sattuu olemaan sunnuntaisin nyt muuta puuhaa ja menoa.

Niin ja matkalla Luolavuoreen kävelimme bussipysäkin ohi, jossa seisoi nuori tyttö. Hän kysyi minulta, että anteeksi, mikä tuon koiran nimi on. No minä olin vähän pöllämystynyt, mutta sanoin nimen. Tyttö oli toisen tytön kanssa möllitokokisoja katsomassa ja siellä vaihdoimme jonkun sanan. Tuo tyttö sitten tunnisti meidät :) Varsinaisia koiratyttöjä, vaikkei kummallakaan vielä ole koiraa. Maailma on niin pieni aina välillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti