keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Shamppoopesu :)

Tänään pesin Incan turkin pitkästä aikaa shamppoolla ja oikein hyvin kaiken lisäksi. Turhan usein sitä ei ole tullut pestyäkään, shamppoolla meinaan, mutta ei se nyt kamalan likainenkaan ole ollut. On möyrinyt niin paljon lumessa, että on tainnut jäädä suurimmat liat sinne. No, kyllä turkki nyt näyttää jotenkin "kirkkaammalta" ja paremman väriseltä. On siis turkkia hoidettu näyttelyä silmällä pitäen. Ja korvat putsattu. Paljon muuta en ole aikeissa tehdä, eikä kai tarvitsekaan. Ihan luomuna mennään, molemmat :D

24 narttua siellä on meitä vastaan kilpailemassa, tosin en tiedä, missä luokissa muut ovat. Sunnuntaina nähdään, montako on junioriluokassa.

Vähän pääsemme harjoittelemaan näyttelykuvioitakin perjantaina, kun olemme me vesikoiraihmiset vuokranneet tokohallin tokoharkkoja varten. Siellä on hyvä tila tehdä muutama juoksukierros, kun kotona ei siihen ole oikein mahdollisuutta. Ja saadaan tietenkin harjoiteltua myös seisomista ja luoksepäästävyyttä.

Nuo tokoharkat ovat ihan omatoimiharkkoja, mutta kun kelit ulkona ovat mitä ovat, niin on hyvä päästä halliin välillä harjoittelemaan. Ja siellä on hyppyeste, joten saadaan harjoiteltua hyppyä kunnolla.

Tokokurssi meillä alkaa helmikuun eka päivä ja vajaan parin viikon päästä alkaa tanssikurssi. Kaikki ovat tuossa samassa hallissa, mikä meidän kantilta on hyvässä paikassa kulkuyhteyksien puolesta.

Paljon meillä aktiviteetteja lähiaikoina. Tämmöistä se on koiraihmisen elämä. Enpä vuosi sitten osannut kuvitellakaan, mitä kaikkea koira mukanaan tuo! No joo, minähän sen päätän, mitä koira mukanaan tuo, mutta kyllä se on hyvä motivaattori vaikka mihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti