tiistai 18. tammikuuta 2011

Päivityksiä

Aikaa on vierähtänyt taas viikon verran viime kirjoituksesta, mutta ei me sentään koko viikkoa olla synttäreitä juhlittu :D

Olimme hoitohommissa saaristossa ja kissoja treffaamassa, tosin kissat ja koira eivät treffanneet toisiaan. Koiraportille tuli käyttöä, kun asensin sen erottamaan elukat toisistaan. Kissat pitivät majaa alakerrassa, koira yläkerrassa. Tosin Inca hyvin jo totteli alasmenokieltoa, mutta arvatenkin yöllä ja yksin sisällä ollessa sille olisi voinut iskeä voittamaton himo mennä ainakin kissojen ruokakupeille. Kissanruuan ohella kissanhiekka sisältöineen on namskia :D :D

Kyllähän Inca inisi portin takana, kun olin kissoja siluttelemassa ja niille lepertelemässä, kai se olisi halunnut myös silutella tai sitten se oli mustis.

Kävimme sen verran jäällä, että Inca näki pilkkijöitä, suuria kummajaisia, jotka kyhjöttivät paikallaan. Pakkohan semmoista näkyä oli haukahdella, ties mitä peikkoja nekin olivat. No loppui se haukku ja koira vissiin hoksasi, että ihmiset ne jaksaa aina yllättää touhuamalla hassuja juttujaan, joita pieni koira ei tajua.

Näyttelyjututkin tulivat postissa ja sunnuntaina sitten menemme melko kylmiltään kehään, kun kääppänöiden harkkoja ei ole lauantaina, kaikki kouluttajat ovat näyttelyssä :( Mutta homma menee miten menee, ei se minulle kuolemanvakavaa ole, eikä Incallekaan. Inca ei nyt vieläkään osaa seistä kuin kipsiinvalettuna, kuten ne muut koirat. Meillä taitaa mennä seisominen enemmänkin performanssin puolelle :D On niin "pentu" tuo vielä! Kyllä me seisomista useasti harjoitellaan, että saas nährä, miten meitin tositoimissa käy.

Ilmoittauduin myös koiratanssin alkeiskurssille, kun sellainen Turussa järjestetään ja ihan kohtuuhintaan vielä. Taidamme söheltää vähän siellä sun täällä, mutta minusta on kiva kokeilla eri juttuja ja katsoa miltä mikäkin vaikuttaa. Ennen kaikkea funtsin, mistä koira tykkäisi ja sitä ei kai voi tietää ennen kuin on kokeillut vähän sitä sun tätä. Inca ehkä nuuskuttaisi ympäri kyliä kaikkein mieluiten, mutta jahka kevät ja kesä koittaa, yritämme mennä jollekin nuuskutuskurssille. Niitä aikoja odotellessa tanssahtelemme, tokoilemme ja yritämme ehtiä jossain välissä agilitiinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti