tiistai 12. lokakuuta 2010

Kotona taas


Ostin Incalle vaaleanpunaisen possun, joka sanoo möreästi röh röh. Possu taisi jäädä kotiinlähtötohinoissa Paraisille, mutta eiköhän se sieltä kotiudu ennemmin tai myöhemmin. Inca on muuten aika hyvin naamioitunut mattoon :)

Eilen illalla kotiuduimme ja nyt olemme nuuskuttaneet kaikki koirakuulumiset näillä main tosi tarkkaan, tai Inca on nuuskuttanut. Jos se nuuskutti ennenkin, niin nyt se vasta nuuskuttaakin. Varmaan siellä on ihania uroskoiran hajuja :D

Tiputtelu väheni viikonlopulla, eikä sitä ole enää kovin paljon. Nyt on vissiin menoillaan tärppipäivät. En ole enää laittanut juoksupöksyjä yöksi. Se tässä on harmillista, että meillä olisi tänään vimppa koulutuskerta, mutta sinne emme voi nyt mennä. Pitää koulutella vaan kotinurkissa ja rueta suunnittelemaan jatkokoulutuksia. No, kääppänöiden koulutukset jatkuvat kyllä, mutta sinnekään ei pääse ennen kuin juoksut on ohi. Harjoitukset niillä on nyt lauantaisin päivällä, kun arki-illat ovat jo pimeitä.

Hierontakurssi meillä on seuraavaksi ohjelmassa, mutta sen jälkeen keikkakalenteri onkin tyhjä kääppänöiden harkkoja lukuun ottamatta.

Kävelimme tänään mustiin ja mirriin ja ostin sieltä kuivattuja jäniksenkorvia. Kaikkea herkkua sitä onkin tarjolla koiralle. Mutta hyvin maittavia näkyvät olevan. Ja pitäähän sitä jotain herkkua ollakin, kun täytetään ykdeksän kuukautta juuri tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti