perjantai 15. helmikuuta 2013

Rally-tokoilua

Liinu on hieno pieni rally-tokokoira! Käynkin tämän kurssin Liinun kanssa loppuun, kun alku meni niin hyvin. Katsellaan sitten alkeitten jälkeen, mitä jatkossa seuraa. Keskitytään Incan kanssa nyt tokoon, kun se kumminkin tietää ne jutut jo oikein hyvin.

Mutta Liinun kanssa mentiin rallytokokyltiltä toiselle, välillä pyörittiin vasemmalle ja välillä oikealle, välillä Liinu istui ja välillä meni maahan. Eteen Liinu oppi tulemaan nopeasti ja siitä takakautta kiertäen sivulle. Mutta onhan meillä "pohjaa", kun Liinukin sentään on vähän tokoillut ja muitakin kuvioita pikkasen ollaan harjoteltu.

Eihän niitä kylttejä vielä ollut radalla montaa, mutta ihan riittävästi, että päästiin juonesta kiinni. Ja onhan tämä vallan jotain muuta kun totinen ja pilkuntarkka toko. Sen puoleen mukavampaa ja rennompaa, kun ei ole sellaista tokomaista nipotusta edes kisoissa, minkä pointtia en ihan ole sisäistänyt ja tuskin koskaan sisäistänkään. Noh, puutteensa kullakin...

Incalla vaan on rankkaa juoksujensa kanssa. Johtuu kaiketi toisesta koirasta talosta eli Liinusta, jonka kanssa se kuumuu aika ajoin tosi paljon. Loppusuoralla aletaan olla, kun kaksi viikkoa on nyt takana.

2 kommenttia:

  1. Rally-toko on kyllä kivaa! Mä en oo myöskään toko-henkinen. ;) Muuten jaksan kyllä nipottaa, mutta en liikkeiden toistoista jne. Vauhtia olla pitää. Pitää kyllä Kikin kanssa harjoitella vähän rally-tokoa, vois senkin kanssa käydä kisoissa, kun kerran Isabellan kanssa aloitettiin jo kisaura rally-tokon parissa.

    VastaaPoista
  2. Se toko on totista puuhaa. Aikojen alussa, kun olin tokoharkoissa Incan kanssa ja luoksetulossa kutsuin sitä iloisesti, niin sain heti noottia :D Ei kuulu tokoon. Pitää olla neutraali. Nyt sitten rallytokossa tuli noottia, että oltiin liian hiljasia :D Koiralle saa puhua ja sitä kannustaa.

    VastaaPoista