tiistai 12. helmikuuta 2013

Liinu osteopaatilla

Ei hassummin mennyt! Paljon paremmin sujui nyt kuin viime kerralla. Ensin Liinu istui, mutta meni siitä lopulta kyljelleenkin, kun huomasi, että ei käsittely kuolemaksi ollutkaan. Sitkeä harjoitus ja hyvät kokemukset ovat kasvattaneet Liinun luottamusta. Hyvä. Ja kai sillä muistilokeroissa oli syyskuinen käynti, joka sekään ei ollut kuolemaksi, joten eipä kai tällä kertaakaan sellaista tarvinnut pelätä.

Lapojen välissä oli vähän kireyttä, osaksi se johtui jännittämisestäkin, mutta ei mitään jumeja, eikä muutakaan ihmeellisyyttä ilmennyt. Tuon tokoilun haittapuoli on, että se on niin toispuoleista, joten siitä helposti tulee myös toispuoleista kireyttä. Tosin teen koirilla kaikenlaista pyörimistä ja kahdeksikkoa ja oikealla puolella istumista ym. sivuvenytyksiä, että olisi kroppa enemmän tasapuolisesti käytössä. Rally-toko on siitä hyvä, että se on monipuolista. Ravi on se mikä auttaa noihin kireyksiin.

Varasin molemmille ajat syksyksi, että tiedän sitten taas, missä mennään.

Karvakorvista ostin herkkutäydennystä sekä "Super" koiransalvaa. Se sisältää oliiviöljyä, mehiläisvahaa, kehäkukkaa ja eteerisiä öljyjä. Taisi olla ensimmäinen salva, jota koirat eivät nuolleet tassuista pois. Aina silloin tällöin rasvailen anturoita. Salva käy myös ihottumaan, ärtyneisiin korvanlehtiin, hankaumiin ja pikkuhaavoihin sekä kuivaan ja kovaan ihoon. Joo, tuli kädetkin oikein pehmeiksi :D

Niin ja karvakorvien vaaka näytti tasan 12 kg. Liinun kroppa oli Piiran mielestä just hyvä tuollaisena! Niin minustakin.

2 kommenttia:

 1. Mikä on tämän "super" salvan nimi.Kiinnostaisi kokeilla itsekin.

  VastaaPoista
 2. Tuotetta markkinoi tuollainen yritys: http://www.fysiohealing.fi/

  Joka putiikissa sitä ei ole näkynyt, mutta Karvakorvissa näkyi olevan ja ihan summamutikassa sen ostin kokeeksi.

  Tässä tuotteen tiedot kopsattuna:

  super koirasalva

  Mehiläisvahapohjainen hoitava voide.

  Super Koirasalva on ruotsalainen laatutuote, joka on valmistettu puhtaista luonnontuotteista. Salvan pohjana on mehiläisvaha ja oliiviöljy joten se imeytyy nopeasti ja on erittäin riittoisa. Sopii käytettäväksi esim. koiran anturoihin tai pieniin
  ihovaurioihin. Talvella voidetta voi käyttää tassuvahan tavoin, koska se on vedetön eikä liukene lumeen. Super Koirasalvaan on lisätty ripaus karvasmantelia, joka estää koiraa nuolemasta voidetta pois tassuista.

  AINESOSAT:
  Oliiviöljy, mehiläisvaha, kehäkukka, laventelin kukka, teepuuöljy, karvasmanteli, tarhakehäkukka.

  Pakkauskoko: 50 ml, 150 ml

  Selkeät annosteluohjeet löydät pakkauksen etiketistä.

  Valmistaja: Hälsingehonung, Ruotsi

  VastaaPoista