sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Aurinkoisessa Cityssä

Pitkästä pitkästä aikaa koirat joutuivat/pääsivät Cityyn, keskelle kaupunkia treenailemaan miten kaupungissa liikutaan. Vaikka kaupungissa asutaan, niin onhan tämä vallan jotain muuta kuin keskusta.

Lenkistä tulikin parituntinen pyörähdys. Kupittaanpuistosta aloitettiin ja sinne lopetettiin. Mutta käveltiin siis kauppatorille (jossa Inca hotkaisi välipalan "kaikilla mausteilla" eli jonkun nakinjämän papereineen päivineen) ja Hansaan. Käveltiin itsestään avautuvista ovista sisään ja ulos, ajeltiin yhdellä maisemahissillä ylös ja toisella alas, käveltiin Stokkan pyöröovesta pariin kertaan, kuljettiin Hansan käytävillä jonkinmoisessa sunnuntairuuhkassa. No, sopiva päivä kahden koiran kanssa liikkumiseen. Lyhyellä hihnalla vieressä, ei poukkoilua, eikä äkkipysähdyksiä, reipasta menoa ja ihmisten väistämistä. Meni muuten hyvin :) Etenkin kun ottaa huomioon, että tätä lajia ei liiemmälti olla harrastettu.

Hansasta sitten jokirantaan, jossa taisi olla ruuhkaa enemmän kuin keskustassa johtuen mitä hienoimmasta ulkoilusäästä. Jokirannasta Samppalinnanpuistoon ja sieltä Vartiovuorenmäelle, jotka olivat lähes autioita. Lopuksi hengailua Kupittaalla namienetsinnän merkeissä lumihangesta ihanassa auringonpaisteessa. Kevät!

Vartiovuori, ruuhkasta ei voi puhua. Mutta kiva, kun kaupungissa on isoja puistoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti