torstai 28. helmikuuta 2013

Liinu rallykoira :)

Tänään oli toka kerta rally-tokoa, viime viikolla oli hiihtolomatauko. Kyllä on Liinu hyvä rallykoira, niin reipas ja oppivainen ja innokas! Päästään varmaan kohta sen kanssa kisaamaan :D

Vuorossa oli spiraalia, koiran kiertämistä, kun se istuu ja makaa sekä askeleita eteenpäin koira sivulla ja taaksepäin koira edessä (ihminen ottaa askeleet taakse, koira eteen). Liinu tekee vaikka kuperkeikkoja ja ilmavoltteja, kun on nameista kyse :D Se on sellainen pieni koira, että se paneutuu täysillä kulloinkin käsillä olevaan asiaan oli se sitten rallytokoa tai pupujahtia. Se ei kuitenkaan innostuksissaan toheloi harkoissa, vaan tosiaan tekee tai ainakin yrittää kovasti tehdä sitä, mitä kehotan sitä kulloinkin tekemään. Oikein hyvin ollaan tähän asti suoriuduttu :)

Inca saa kotona aina pikakurssin opituista kuvioista, tosin se pääsee omalle rally-tokokurssille ensi viikolla. Se sujuukin ehkä kuin tanssi ja leikki, kun ohjaaja jo tietää ja "osaa" kaikki jutut. On niin kuin vanhan kertausta Incan kanssa. Ja Incakin osaa maahanmenot ja muut hyvin, ettei sen tarvitse muuta kuin soveltaa ne rallytokokäyttöön.

Ei me muuta odoteta kuin että lumet sulaa, jotta päästään ulos harjoittelemaan, sisällä tilat ovat niin rajalliset. Sopiva laji omatoimiharjoitteluun ;)

2 kommenttia:

  1. Huhuu? Onko täällä enää ketään. :)

    VastaaPoista
  2. Harvemmin. On kaikenlaista puuhaa ollut, että on jäänyt hunningolle koko blogi. Pitää ryhdistäytyä, kunhan saan puuhat johonkin malliin :)

    Mutta rallytokokurssit saatiin suoritettua. Jatkoa ei ole nyt tiedossa, pitää katsoa, miten tämä kevät tästä etenee noitten puuha-asioitten kanssa.

    Kyllä mä sentään luen muitten päivityksiä :)

    VastaaPoista