sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Kevätaurinko

Käytiinpä paistattelemassa päivää Naantalin jäillä. Ja jää on tosiaan jäätä, ei ole lunta jään päällä kuin vain nimeksi ja paikoitellen. Näkyivät ihmiset luistelevan ja sauvoilla lykkivän vauhtia.

Parasta jäällä taisi koirien mielestä olla pilkkijöiden tekemät reiät ja kalanhajut jäällä. Liinu onnistui taas löytämään jäisen pikkuahvenen ja syömään sen hyvällä ruokahalulla. Matkaevästä.Pikku "pilkkijät"!


Eilen Liinu pääsi harkkoihin pitkästä aikaa. Vein sen tokon aloitteleviin vaihteeksi. Kyllä se hyvin tekee namista vaikka kuperkeikan :D No, ei se toko niinkään, vaan se puuhaaminen kaikennäköisten koirien vieressä ilman, että niihin kiinnitetään minkään valtakunnan huomiota. Ja ihmeen hyvin se menikin, eipä se tainnut sanoa vuhvuh kuin kerran ja yhden kerran joku koira tunki liian lähelle. Muutoin se oli hyvin keskittynyt namikäsiin :D

3 kommenttia:

 1. Onpa ihanan aurinkoista! Täällä ei ole muutamaan päivään aurinkoa näkynyt. Jäällä on kyllä hyvä lenkkeillä koiran kanssa, kun näkyvyyttä riittää. Eikä ne puputkaan varmaan jäällä viihdy. :)

  Kikin lemppariherkkuja on keitetyt kivipiirat ja broilerin sydämet. Niitä varaan mukaan, jos haluan aivan varmasti pitää Kikin huomion itselläni ja toimii! Täältä saa Murresta pakasteesta valmiina keitettyjäkin, jos ei aina jaksa itse keitellä.

  VastaaPoista
 2. Naantalissa paistaa aina aurinko, Naantalin aurinko :D Vaan kyllä Turussakin oli eilen aurinkoista toisin kuin tänään. Kevätaurinko on niin ihana! Eikä edes käynyt viima mistään suunnasta.

  Meillä mennään natural menun voimin. Jos on jotain ytympää, menee koko homma soheltamiseksi niitten herkkujen perään. Ja natural menutkin pienin kahteen, kolmeen tai neljään osaan, että pieniin herkkuihin joutuvat koirat tyytymään. Mutta toimii just sopivasti.

  VastaaPoista
 3. No oispa täälläkin se Naantalin aurinko! :)

  Mulla saattaa olla samassa pussissa esim. nakkeja ja natural menuja. Hyvin kuivemmat nappulat maustuu siinä samalla. :)

  VastaaPoista