keskiviikko 20. helmikuuta 2013

11 asian lista


Elämässä pitää olla haasteita ja kun sellaisen saa, pitää siihen vastata. Alla ensin säännöt. Ja kuten edeltäjätkin näkyvät tehneet, niin mutkat suoriksi :D Sääntöjen jälkeen Clintanin ja Belan emännän esittämiin kysymyksiin vastaukset.

Säännöt:

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Myös haastajan 11 kysymykseen pitään vastata.
3. Haastetun pitää kertoa 11 kysymystä ja haastaa uudet bloggaajat. 
4. Haastetun pitää valita 11 bloggaajaa ,jolla on alle 200 lukijaa. 
5 Pitää kertoa, että heidät on haastettu. 
6. Ei takaisin haastamista.

Vastaukset kysymyksiin:

1. Rotukoira vai sekarotuinen? Espanjanvesikoirarotuinen.

2. Jos omistat rotukoiran mikä vaikutti kennelin valintaan? Sattuman kauppaa. Kaikki vaan napsahti kohdalleen ja sitä myöten yhtälö oli valmis.

3. Miten olet mielestäsi onnistunut koiriesi kouluttamisessa? Meillä kouluttamista ovat harrastukset, joissa namien kanssa saadaan koira tekemään sitä, mitä kussakin harrastuksessa on tarkoituksena tehdä ja saavuttaa. Arjessa käyttäytymisen pitää pelata ilman namishow'ta. No, kummassakin on puutteensa. Ei koirat eikä emäntä ole ikinä valmiit. Töitä tehdä joka päivä.

4. Uros vai narttu, miksi? Narttu. En osaisi kuvitella itseäni uroskoiran omistajana.

5. Mikä on sinulle hyvä määrä koiria? No nyt on kaksi ihan riittävä määrä, mutta jos asuisi keskellä ei mitään omilla laajoilla tiluksilla, niin voisihan noita enemmänkin pyöriä jaloissa.

6. Millaisia koirasi ovat luonteeltaan? Kuin yö ja päivä, vaikka samasta emästä ovatkin lähtöisin. Inca on harkitseva, Liinu sähinkäinen. Lyhyesti sanottuna.

7. Minkä ikäisenä hankit oman ensimmäisen koirasi ja miksi hankit koiran? Kypsässä iässä :D Ja että miksi. Siihen kysymykseen ei ole vastausta, en tiedä. Monimutkainen juttu, miten koiria sairaasti ikänsä pelänneestä ihmisestä tuli kahden koiran omistaja. Päässä kai naksahti jotain pahemman kerran :D

8. Voisitko ostaa koiran ulkomailta? Mikä ettei.

9. Mikä on korkein hinta minkä maksaisit rotukoirasta? Taitaa olla niin, että jos joutuu koirakuumeen valtaan, hinta on toisarvoinen seikka.

10. Miten kiinnostunut olet koirasi rodusta? Seuraatko esim. rodun terveyttä? No sen verran kiinnostunut olen, etten äkkipäätä vaihtaisi rotua. Enkä tarkemman harkinnankaan jälkeen. En nyt kuitenkaan ylenpalttisesti seuraa terveys tai muita asioita. Lopulta ne ovat kovin koirakohtaisi juttuja.

11. Miten vaikeaa/helppoa olisi olla ilman koiraa? Jaa-a, minun tapauksessani tuskin olisi elämää ilman Incaa ja Liinua.

Ja sitten ne minun kysymykseni, jotka lähtevät Kikin emännälle ja Oivan emännälle:

1. Montako koira sinulla on? Kasvaako lauma? Jos kasvaa, miksi?
2. Oletko rotu-uskollinen vai harkitsetko joskus omistavasi jonkun toisen rotuisen/sekarotuisen koiran?
3. Mikä koirassasi on ihaninta?
4. Mikä koirassasi on rasittavinta?
5. Mitkä seikat sinulle olivat tärkeitä valitessasi itsellesi koiraa?
6. Ottaisitko kodinvaihtajan?
7. Jos elämäntilanteesi muuttuisi, etkä enää voisi pitää koiraa, veisitkö sen piikille vai antaisitko sen uuteen kotiin?
8. Missä koirasi nukkuu yöllä?
9. Mitä koirasi on opettanut sinulle?
10. Koira, kissa vai molemmat?
11. Osaatko lukea koiraasi? Vai lukeeko se sinua?


1 kommentti: