torstai 25. helmikuuta 2010

Tossu saa kyytiä!




Pennut olivat taas kasvaneet ja voimistuneet viikossa aivan hurjasti. Kuinka pieniä ja avuttomia ne olivatkaan helmikuun alussa, jolloin näin ne ensimmäisen kerran ja nyt ovat jo oikein tomeria koiria. Ulkoilukin sujui tänään aivan toisissa merkeissä kuin viikko sitten. Nyt oli hurjan hauskaa juosta ja peuhata lumessa! Ja "terassilla" maitokin maistui erityisen hyvältä!




Siitä minulla ei ole aavistustakaan, kuka pennuista riuhtoo innokkaana tossua, mutta kivaa puuhaa se oli!


Ulkoilu ja vauhdikas sisäleikki väsyttävät nopeasti ja pian pennut uuvahtavat kuka mihinkin.

Oli siis vallan mukava vierailupäivä tänään pentujen luona. Kyllä minä Incani jotenkin tunnistin, mutta ei se helppoa ollut. Ja lopultakin kaikki pennut ovat aivan yhtä suloisia palleroita tai/ja villikkoja, että tässä vaiheessa ei ole väliä kuka pennuista on kukakin. On kiva nauttia niistä jokaisesta.

Saapa nähdä, jaksanko odottaa ensi viikon perjantaihin ilman välivierailua pentulassa. Viikko kyllä hujahtaa vikkelään, mutta mutta...

Kuvien ottamisen kanssa on vähän niin ja näin, kun siihen ei kauheasti viitsi uhrata vierailuaikaa (pentujen kanssa on mukavampi seurustella!) ja pennut myös vipeltävät sellaista kyytiä, että kuvista tulee mitä tulee.

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa vaan "välikäynnille", apukäsille on taatusti käyttöä, niin kuin huomasit:)

    VastaaPoista
  2. Jep, jo mietin, että tulisinko maanantaina...
    Ilmoittelen siitä hyvissä ajoin!

    VastaaPoista