lauantai 6. helmikuuta 2010

Kotoisasti Inka

Pennut syntyivät 12.1. ja ovat nimeltään Inez, Ita, Ivy, Ibby, Inca, Iggy ja Indy. Kaksi viimeistä ovat poikia, muut siis tyttöjä. Heti kun Liisa, kasvattaja, luetteli nimiä ja kuulin nimen Inka, ajattelin, että tuo on kiva ja hyvä nimi hauvelilleni. Tuntui omalta. Kuka kukin pennuista on ei ole vielä selvillä, mutta se pentu, joka minun matkaani lähtee on siis Inca tai kotoisasti Inka ja Incaksi myös jää. Mielessäni jo harjoittelen nimen käyttämistä.

Pennut ovat seitsenviikkoisia 2.3. ja silloin siis voisin hakea omani kotiin. Siihen ei ole paljon aikaa. Annan kuitenkin pennun olla emonsa hoivissa kauemmin, suunnilleen siihen kahdeksanviikkoiseksi asti.

Hain tänään kirjastosta Tuire Kaimion kirjan Pennun kasvatus. Nyt on hyvää aikaa lueskella ja yrittää imeä kirjasta itseensä tarpeelliset pennunkasvatuksen aakkoset. Ensikertalaisella koiranomistajalla riittää kaikenlaista ihmettelemistä ja oppimista, kukaan ei ole seppä syntyessään. Onneksi Liisaltakin voi ja saa kysellä kaikkia mieleentulevia hassuja kysymyksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti