sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Inca, Viima ja Liinu...

...viilettivät aamupäivällä metsässä tuossa järjestyksessä semmoiset 1-1,5 tuntia. Eikä väsymyksen merkkejä kovin paljon ollut näköpiirissä. Pitkiin aikoihin ei ollakaan Viimaa treffattu, viimeksi Liinun kanssa silloin, kun Incalla oli tassuhaava. Viima oli jo isompi kuin Inca, ainakin korkeampi, kiloissa ovat kai suunnilleen samoissa lukemissa. Ja Liinu oli pikkuinen piiperöinen, mutta ei suinkaan hiljaisin. Se jaksoi juosta noitten kahden kintereillä ja haukkua! Eipä tarvinnut ihmetellä, missä koirat ovat, täällähän me, haukkui Liinu :D En oikein keksinyt mille se haukkui, mutta lopulta tulin siihen tulokseen, että se haukkui Viimalle. Joko se oli mustasukkainen siitä, että Viima viiletti Incan kanssa ja olisi halunnut omia Incan itselleen. Tai sitten sitä harmitti, kun se ei tahtonut pysyä noitten vauhdissa mukana ja siksi yritti komentaa. Kuka sitä tietää, mitä pienen koiran päässä liikkuu. Kolmistaan kun olemme liikkeellä, niin ei Liinu silloin hauku, vaikka nuo kuinka peuhaisivat.

Metsässä oli märkää ja kuraa ihan riittävästi eilisten ja öisten sateitten ja myrskyjen jälkeen, mutta sekös mitään haitannut. Jälleen kerran huuhdeltiin viemäristä alas kuravettä vaikka kuinka paljon. Mutta kivaa oli :)

Kauan eivät koirat ehtineet huilia, kun meillä alkoi hoitohommat. Siinä ei kovin syviä unosia saa koirakaan otettua, kun kaksi lasta pitää huolen eläväisestä elämästä :) Illan tullen tuli sitten rauha taloon ja nyt koirat koisivat massut täynnä.

Liinu nukkuu häkkikolossaan jo oikein sujuvasti, ei se enää öisin yritä tunkea sieltä sänkyyn. Ja Inca nukkuu yönsä missä nukkuu. Aamulla se tulee viereeni ja katsoo minua, että nyt olis ylösnousun aika. Eipä ole rähinöitä yöllä, mutta heti aamulla on, kun Liinu menee liian lähelle Incaa sätkyttelemään. Silloin Inca rähisee sille. Mutta nyt on siis kuitenkin saatu nukkumisrauha ja se on pääasia. Paljon muulla ei ole väliä, mutta kaikilla pitää olla syömisrauha ja nukkumisrauha. Toisen syömistä ei mennä häiritsemään, eikä toisen unia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti