perjantai 26. lokakuuta 2012

Talvi

Näinhän se menee, että syksyn jälkeen tulee aina talvi. Iltapisuista ei meinannut tulla mitään, kun lumi hullaannutti koirat :O Etenkin Liinun. Pelto näytti tänään jo ihan talviselta, kuten muukin maisema. Tassujen lumipaakkuja on siis päästy huuhtelemaan jo pariin otteeseen. Liinulta tuskin voi turkkia kovin lyhyeksi enää vetää, se tärisi pellolla samalla lailla kuin uintireissuilla kesällä. Ilmeisen herkkähipiäinen koira. Tai liian vähän rasvakerrosta.

Liinu

Inca

Erinomaisen tarkassa kuvassa on menossa köydenveto.
Valkoinen pläntti koirien suussa on "köysi".
Veto taisi päättyä tasapeliin, kun köysi katkesi.
Molemmilla on periaatteena "periksi ei anneta".

3 kommenttia:

  1. Vau onko teillä noin paljon lunta!! Me saatiin vaan ohut peite, joka jo suli pois. Ei ollut Kiki tajunnut edes asiaa.

    VastaaPoista
  2. Lumi paakut tassuissa ovat inhottavia. Tänne etelä-satakuntaankin satoi ja on satanut päivän aikana lissää lunta. Oli pennulla ihmettelemistä.

    kikkarapaaluca.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Kyllä meillä vaan lunta on ja päivän mittaan sitä satoi lisää enemmän tai vähemmän koko ajan! Mutta hohhoijaa lumipaakut tassuissa :( Muuten olisi voinut lenkkeillä enemmän, mutta molempien tassut täynnä kaameita paakkuja. Ei ole kivaa se. Pitkän aikaa saa tassuja huuhdella, että kaikki sulaa.

    VastaaPoista