tiistai 1. marraskuuta 2011

Kiertämisiä ja välistävetoja

Illan agitreenit mentiin kiertäen ja välistä vetäen, mukana oli myös rengas ja putki. Ensin hyppyesteet olivat neliössä ja tokaksi ne olivat rinnakkain eli nyt on kierretty ja vedetty välistä jos vaikka miten päin ja juostu välillä putkeen. Meillähän harkoissa porukka jaetaan kahteen ryhmään ja kaksi on kouluttajiakin, ensin ollaan toisen kouluttajan hoteissa ja sitten mennään toisen oppiin. Nyt paikalla oli 9 koirakkoa kymmenestä eli ryhmät olivat 4+5. Ihan siinä saa riittävästi harjoitusaikaa, eikä varmaan emäntä sen paremmin kuin koirakaan jaksaisi paljoa enempää.

Oikein mallikkaasti meni meidän kierrot ja välistävedot, emäntä alkaa pikku hiljaa oppimaan agikuvioita ja Incakin on saanut mukavasti kiinni juonen päästä ja menee kivasti esteitä. Incalle sopii tämä vuodenaika paljon paremmin kuin kesä, jolloin siltä oli veto pois, eikä sitä kauheasti kiinnostanut hypellä. Ja onhan sille tullut varmuutta nyt paljon, että kai sekin vaikuttaa innokkuuteen. Hyvin maltillisesti se kuitenkin on hallissa, kun me odotetaan vuoroa, mutta kyllä se sitten heti on valmis hommiin, kun vuoro tulee. Hajut siellä on edelleen, mutta enää ne ei kiinnosta ihan niin paljon kuin aluksi, jolloin ne olivat uusia.

Tämä kurssi kestää vuoden loppuun ja heti tammikuun alussa sitten jatketaan samoissa ympyröissä. Kun ei sitten vaan olisi pitkiä paukkupakkasjaksoja. Tai että ainakin aina tiistaisin olisi leutoa :D

Mitään kremppaoireita ei Incalla ollut eikä tullut, joten näyttää siltä, että eilinen vaiva oli onneksi nopeasti ohimenevä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti