tiistai 31. elokuuta 2010

Mätsärireissulla

Kävimme yhtäkkiä yllättäen Naantalissa mätsäreissä. Liisa soitti iltapäivällä ja kysyi olenko menossa, mutta en ollut, kun en tiennyt mätsäreistä ennen Liisan soittoa. Mutta eipä siinä kauan tarvinnut miettiä, kun lähdimme Naantaliin.

No, mätsärit menivät ihan ok, paitsi tuomari oli tyly tuomari :( Inca antoi katsoa hampaat nätisti ja myös tutkia, mutta kuulemma liikkumisessa näkyi vielä nuoruus. Vai niin, vanhuusko siitä olisi pitänyt näkyä??? Olimme kehässä 11 kuukautta vanhan isomman koiran kanssa, joka tuomarin mukaan melkein lensi. No mehän opettelemme seuraavaksi lentämään, jos se kerran on tavoiteltava liikkumistapa! Edistystä on kumminkin tapahtunut, kun Inca ei taaskaan nuuskuttanut maata ja se on paljon se.

Mutta oli kiva nähdä Minttua ja tietenkin Pekiä, jotka olivat Avan lisäksi Liisan mukana. Sanoin Liisalle, että koirat olivat talvella hirvittävän suuria, kun kävin pentuja katsomassa (ajattelin silloin, että noinko isoksi Incakin kasvaa!!), ja nyt ne vaikuttivat pieniltä. Inca taitaa olla isompi kuin äiteensä eli Peki, vaikka minusta Inca on yhtä pikkuinen kuin kotiin tullessa :) Niin, välillä sitä ihmettelee, miten pieni se silloin olikaan. Vaikea edes kuvitella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti