perjantai 6. huhtikuuta 2012

Saatiin aika

Ihmeitten ihme, saatiin aika Piiralle ensi viikon lauantaiksi, ihanaa! Hän vastasi tänään viestiini, neuvoi pitämään bottiloimea ja laittamaan lämmintä kaurapussia lanneselän päälle, sanoi, että hieroja voi rentouttaa lihaksia ja että hän laittaa meidät peruutuspaikkajonoon. Siitä ei kulunut kun hetki, niin tuli uusi viesti tuosta peruutusajasta. Ja sehän sopii meille! :)

Jonkinmoista lämpöhoitoa tai verenkiertoa ja aineenvaihduntaa vilkastuttavaa hoitoa Inca sai eilenkin laserilla. Semmoisella pienellä vekottimella fyssari hoisi Incan kipupaikkoja. Kaurapussia en voinut väsätä, kun kaurasäkki ammottaa tyhjyyttään, mutta tein jyväpussin riisinjyvistä ja kohta kokeilen, mitä Inca tykkää siitä. Ulkona olen pitänyt takkia sunnuntain jälkeen ihan joka kerta, kun tuuli on välillä aika raaka ja on parempi, ettei Inca kylmetä itseään. Melko verkkaisiakin nuo meidän lenkit ovat, paljon nuuskutellaan, eikä mennä tuhatta ja sataa eteenpäin ollenkaan.

Niin ja Piiran kommentti oli, että selässä on jokin mennyt jumiin venytyksessä. Niinpä niin. Olisi vaan kiva tietää, että mikä ja miksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti